Het concept “Kunst aan je muur” werkt als volgt:
Er zal een levendige roulatie ontstaan van mijn schilderijen want het is de bedoeling dat je elk kwartaal een nieuw schilderij uitkiest. Zo krijg je 4 verschillende werken per jaar aan je muur; verschillend in kleur, formaat, techniek, uitstraling en zeggingskracht.

Mocht je een schilderij hebben gekozen  waar je langer dan een kwartaal naar wilt kijken en van genieten, geef dat dan per email aan mij door. Uiteraard kijk ik dan of het mogelijk is om te verlengen. Ik behoud namelijk zelf het recht om iets wel of niet “uit te lenen”. Zo kan het zijn dat er meerdere mensen “in de rij staan” voor dat ene schilderij, of er dient zich een koper aan. Verlengen kun je maximaal 1 keer doen. Dan liever in eigendom? Dat kan natuurlijk ook!

De kosten van het “Kunst aan je muur” concept werken als volgt: je neemt een abonnement wat per maand € 28.30 exclusief btw (bij 6% btw: € 30,00) kost. Van dit bedrag bouw je een korting op ter grootte van 65% van het totaal betaalde abonnement tarief. Deze korting geldt uitsluitend bij aankoop van een schilderij van Annet Tersteeg. Na 1 jaar heb je dan een korting opgebouwd van 12 x  € 19,50  =€ 234,00; te besteden bij aankoop van een schilderij. Na ondertekening van een overeenkomst zal de maandelijkse betaling via automatische incasso worden geregeld.
Uiteraard spreken we ook af dat ik het schilderij terug krijg in de staat waarin ik het geleverd heb.

Tot zover de informatie tot nu toe. De volgende stap is het verder uitwerken en worden de contracten opgesteld; mocht je vragen hebben, stel ze gerust, het liefst per email
Annet Tersteeg © 2018