Montmartre

Een jaarlijks terugkerend evenement bij De Klinker in Noorden!

Buiten, het liefst op een zonovergoten terras, tekenen en schilderen met een groep mensen. Helaas kom je hier niet de schilderende Picasso of van Gogh tegen maar sfeervol is het wel!

En wie dat wilt kan ter plekke een kunstwerk kopen.

Het trekt mensen naar het terras voor een gesprek, een babbel of puur uit interesse in wat er gemaakt wordt. Beeldhouwers, schilders, tekenaars, fotografen, dichters en creatoren staan volop in de belangstelling. En dat alles in Franse sfeer met chansons, hapjes en drankjes.

Mijn werk bestaat  uit een leporello (harmonica) boekje; impressies van de omgeving met parasols, bomen, planten, lichtsnoeren, met werkende mensen, kletsende mensen, achter een ezel, de bar of een glas.

27 augustus 2022 wordt Montmartre opnieuw georganiseerd: grootser, uitgebreider en nog meer Frans!