Zomerexpositie in ‘T Reghthuys

‘Onbevangen op zoek naar de kracht en eenvoud in vorm, lijn, het verhaal en de lichtheid in mijn werk’.

Dat is de onderliggende gedachte van de tentoonstelling in ’t Reghthuys van Nieuwkoop. Aan de muur ‘girl-power’ mono prints en op sokkel ‘story-boxes’; verhalen, herinneringen en vondelingen, vastgelegd in doosjes en vereeuwigd in epoxy.

Van harte nodig ik jullie uit om mijn nieuwe werk te komen bekijken. Tijdens deze expositie zal ik de hele week aanwezig zijn en ontmoet ik jullie graag!

De expositie start op dinsdag 16 juli en loopt tot en met zondag 21 juli in ’t Reghthuys, Reghthuysplein 1, Nieuwkoop en is onderdeel van Zomerkunst Nieuwkoop. Op zaterdag bent u van harte welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur en op alle andere dagen zijn de openingstijden van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op de bovenverdieping toont Ester de Fijter haar werk.